• Katalog
  • Šifra izdelka: ITGAM0279

Sonar Deeper Smart CHIRP +

Odlična inovacija kjer lov z čolnom ni dovoljen.Preprosta uporaba zavežete ga na vrvico in z ribiško palico vržete na željeno lokacijo.Uporablja se ga lahko tudi za ribolov s kajaka in čolna.

Deeper CHIRP + je prvi na svetu, ki omogoča GPS, Wi-Fi iskalnik rib, ki uporablja tehnologijo CHIRP. Tri frekvenčni snop, jasna jasnost in izjemna natančnost so idealni za hitro iskanje ciljnih vrst, struktura dna, natančno določanje ribe in ribolov v skrajnih globinah. CHIRP + vam omogoča strateško prednost, da ujamete več, hitreje lovite in ulovite bolje.
Tradicionalni sonar hkrati pošilja en frekvenčni impulz. Sonar CHIRP (stisnjen visokointenzivni sevalni impulz) odda neprekinjeni pretok frekvenc, ki sega od nizkih do visokih, zato so odčitki sonarja veliko bolj jasni in imajo višjo ločljivost v primerjavi s tradicionalnimi sonarji.
S CHIRP-jem sta površinska nered in hrup minimalna, zato lahko v zelo plitvi vodi pričakujete natančne odčitke sonarja in najdete ribe, ki so v vodi od 15 cm globje. V drugi skrajnosti boste lahko sonirali dno v v globini do 100 m.
Hitreje odkrijte mesta za ribe s skeniranjem območja s širokokotnim snopom, 47 ° (100 kHz). Uporabite srednji kotni žarek, 16 ° (290kHz), da vrtate na točko, ki ste jo našli. Vključite ciljno vrsto z zelo natančnim 7 ° (675kHz) ozkim kotnim žarkom.
Super hitro polnjenje
80% v 45 minutah, 100% v 75 minutah.

Obalni ribolov
Sonarna tehnologija CHIRP, skupaj z vgrajenim GPS-om, omogoča najnaprednejše, prenosno in najprimernejše iskalnje rib na trgu za obrežne ribiče. Ustvarite zemljevide jezera z obale ali skenirajte vodo, da poiščete zasede in najdete ribe.
-Wi Fi
-Vgrajen GPS
-Domet do 100m skeniranje do globine 100m
315,00 €
z DDV
Zaloga: ni na zalogiNi na zalogi, preverite rok dobave
Waeco Fiamma Brunner AL-KO Thule

Vse blagovne znamke:

prikaži