• Katalog
  • Šifra izdelka: FLDP-13

Sonar Deeper Smart Pro+, WiFi + GPS

Odlična inovacija kjer lov z čolnom ni dovoljen.Preprosta uporaba zavežete ga na vrvico in z ribiško palico vržete na željeno lokacijo.Uporablja se ga lahko tudi za ribolov s kajaka in čolna.

Izpopolnite svoj ribolov z najvišjim spec-jevim iskalcem rib doslej. Ponuja več moči, več funkcij in najboljši domet predvajanja ter globino optičnega branja, poleg tega pa je edini na svetu, ki ima vgrajen GPS.
Deeper PRO + vam omogoča neverjetno skeniranje in preslikavo z obale, čolna, kajaka in na ledu.

GPS kartiranje na kopnem
Samo vrzite ga v vodo s svojo palico in ustvarite podrobne zemljevide v živo na zaslonu pametnega telefona. Deeper PRO + je edini iskalec rib na trgu, ki lahko ustvari batimetrične zemljevide z obale.
Za pokrivanje širših območij uporabite široki snop (90kHz 55 °), nato pa preklopite na ozek snop (290kHz 15 °) za podrobnejše skeniranje.

PRO + skenira do globine 80 m - kar je 30 m globlje od katerega koli drugega brezžičnega sonarja. Zdaj se ribe nimajo kam skriti.
Zmogljiv pretvornik z dvojnim snopom PRO + pošilja 15 pregledov na sekundo in ima ločitev cilja le 1 ”/ 2,5 cm, kar omogoča natančne odčitke, ki jim lahko zaupate. Njegova povezava Wi-Fi je do 10-krat hitrejša od Bluetooth, zato dobite podatke v realnem času in nemoteno preverjanje informacij.

-Domet do 100m
-Globina skeniranja do 80m
-Wi Fi
-Vgrajen GPS
247,00 €
z DDV
Zaloga: ni na zalogiNi na zalogi, preverite rok dobave
Fiamma Thule Kipor AL-KO Waeco

Vse blagovne znamke:

prikaži